Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Jacco Brand
Datum: 02 januari 2024

Keuken en met name koelkast te klein bemeten voor 8 personen

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 december 2023

Op zich mooi appartement, maar weinig gezelligheid doordat er zo weinig gasten waren. Bovendien deed de wifi het nagenoeg niet.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Nadine Rommens
Datum: 11 december 2023

Heel mooi, proper huis, ruim en modern maar toch gezellig. Vooral ook genoten van de rust op het park.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

De TV in de woonkamer functioneerde niet naar behoren; een heel aantal reguliere zenders waren niet beschikbaar. Daarnaast een aantal extra faciliteiten geboekt en betaald, maar handleidingen ontbraken, zowel op locatie als in de app. Daardoor niet kunnen gebruiken. Gemeld bij gastenservice. Deze zou beveiliger sturen, is geweest; maar geeft niet kunnen oplossen. Technische dienst zou langskomen, maar is niet geweest. Pas na vertrek reactie gekregen van gastenservice. Geld wordt retour gestort, maar helaas wel afbreuk gedaan aan het weekend weg

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: M. Jansen
Datum: 04 december 2023

Alles is meer dan prima behalve en die zijn echt erg slecht : de hoofdkussens. Daar is niet op te slapen!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    4
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2023

Een heerlijk rustig park, prachtig en ruim huis van alle gemakken voorzien. Voor herhaling vatbaar!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Wim Berends
Datum: 17 november 2023

Appartementencomplex Helena is Top ligt midden op het park .
We hebben genoten van de rust en het uitzicht vanuit het appartement 14 .Ook de conform van het appartement badkamers aan suite .

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 november 2023

Ervaring was goed, leuke huisjes. Mis wel een gordijn bij de deur en we kregen de verwarming niet naar beneden. Verder leuk verblijf gehad

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Annelies Wisbecq
Datum: 13 november 2023

We wilden naar Kampveer komen om in de eerste plaats rust te zoeken. Die hebben we ook gevonden! Het huisje was heel net en ideaal voor onze kleine man van 18 maanden.
Elke kamer een douche is zeker een meerwaarde. Bij aankomst kregen we meteen een medewerker op bezoek die alles kwam toelichten.
De winkels waren dichtbij, dus super!
Het onderhoudsteam was in weer en wind alles aan het onderhouden. Het was puur genieten! We komen terug, bedankt!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.