Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Annelies Wisbecq
Datum: 13 november 2023

We wilden naar Kampveer komen om in de eerste plaats rust te zoeken. Die hebben we ook gevonden! Het huisje was heel net en ideaal voor onze kleine man van 18 maanden.
Elke kamer een douche is zeker een meerwaarde. Bij aankomst kregen we meteen een medewerker op bezoek die alles kwam toelichten.
De winkels waren dichtbij, dus super!
Het onderhoudsteam was in weer en wind alles aan het onderhouden. Het was puur genieten! We komen terug, bedankt!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Theo Buijs
Datum: 27 oktober 2023

Wij hebben genoten van ons verblijf. Alles goed geregeld. Mooi huis met luxe en comfort. Prachtige ligging. Echter de schoonmaak moet echt veel beter in alle ruimtes. Wij hadden ook wat klachten die zijn goed opgelost. Super. Verder: zorg dat de map er ligt en dat er voldoende is voor 8 personen. Dat vinden we jammer dat dat net niet op orde is. En een maatbeker zou ook heel fijn zijn. Al met al zijn we tevreden en zie bovenstaande als feedback. Wij komen zeker nog terug en hebben Domein Camperveer al geroemd bij familie en vrienden!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Shanti Malhoe
Datum: 23 oktober 2023

Dit was onze 2e keer op vakantiepark Roompot Camperveer. Wat een fantastische omgeving en geweldig aankomst: bedden opgemaakt, Rituals douchpakketjes op bed gelegd. En bij telefonisch contact mochten we 1 uurtje later vertrekken. Wat een geweldig service! Onze vaste vakantieverblijf. Bedankt Roompot en tot gauw!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Jeroen
Datum: 16 oktober 2023

Mooi park, prima onderhouden en goede inrichting appartementen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2023

Heerlijk genoten van het kleine park, de rust de natuur. De mooie wandelweg om het park heen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Ineke Beek
Datum: 29 september 2023

Accommodatie perfect
Miste wel :broodrooster,eierdopjes,citruspers
Parasol was kapot
Extra koelkast was super.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 september 2023

Beautiful accommodation and loads of space and privacy - not like most holiday parks

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: J.A. van der Luijt
Datum: 22 september 2023

Geweldig

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.