Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Domein Het Camperveer scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 150 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.3
  • Schoonmaak
    8
  • Service point
    8.1
  • Vakantieverblijf
    8.7

Bekijk 150 reviews

Naam: Evert van den Dikkenberg
Datum: 28 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2024

Zeer veel rust en vrijheid

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Jo Lobel
Datum: 31 mei 2024

Wij verbleven in Helena 4 aan het Veerse meer. Super mooi gelegen appartement, goede bedden, goede geluidsisolatie, fantastisch zicht, mooi interieur en zeer netjes.
Alleen spijtig dat het kookvuur niet krachtig was, dat er te weinig borden waren om de vaatwasser efficiënt te kunnen vullen, geen toaster, het minimum aan kookpotten en pannen. Wij hebben het koken na een keer sukkelen opgegeven, spijtig.
Het terras kon een beurt gebruiken, veel onkruid waarvan je het zaad mee binnen brengt.
Het bankstel is absoluut niet comfortabel, wel mooi om te zien maar niet om op te zitten.
Zeer goede bedden maar de verduistering met de rolgordijnen is niet te gebruiken als je met het raam open wil slapen, en de verluchting maakt een hels kabaal, filters aan vervanging toe?
Verder had men ons een verkeerde code voor de buitendeur gegeven, kwam snel in orde maar we hebben moeten bellen naar verschillende nummers eer we bij de servicedienst terecht kwamen, het nummer op jullie folder zei laconiek dat er niemand aanwezig was….het was vrijdag na 17 uur.
Elke keer weer de ingangscode moeten inbrengen, beneden en boven, blijkt vooral voor kinderen moeilijk. Er werd bij ons meerdere keren aangebeld door kinderen van het buurappartement .

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 mei 2024

We vertrouwen steeds op goeie communicatie, een verzorgde woning, goeie bedden en vlotte service

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 maart 2024

Heerlijk

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Astrid en Hans
Datum: 21 maart 2024

Het is een hele mooie villa.
Maar..... Het heeft GEEN adres, dus moeilijk te vinden.
Er is GEEN beschrijving van de apparatuur aanwezig.
Er is GEEN kaartje van de omgeving aanwezig.
En er is GEEN receptie aanwezig, dat hebben wij zeker WEL gemist...
Jammer voor zon mooie lokatie.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    4
  • Service point
    4
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Sarra Mahieu
Datum: 15 maart 2024

wat ons stoorde was dat er gedurende 2 dagen van ons korte verblijf er tuinmannen aan het werk waren in onze tuin, van rust was dus geen sprake, en reeds om 7h45...

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Heerlijke week gehad. Dank u wel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 februari 2024

We waren heel tevreden, mooi park overal dichtbij. Misschien een verbeterpunt: de bank in de woonkamer zat niet echt gemakkelijk als je er langer op zat. Voor de rest geen op of aanmerkingen. Een geweldig park we hebben het er fantastisch gehad.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024

Ruimtelijke opzet en privacy.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.