Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Roompot Domein Het Camperveer scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 204 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rust, privacy, ligging

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooie locatie en mooi appartement.
Helaas naast de luxe zeer zeer slechte hygiëne voor zo’n prijzen.
Onder de bedden was zeker vanaf de opening al niet gepoetst. Heel veel stof en zelfs nog haren van voorgaande bezoekers ook in het bed zelf terug te vinden.
Alles moeten poetsen bij aankomst en de handoek waarmee we gedweild hadden omdat er geen dweilstok aanwezig was was volkomen zwart van de zooi.
Niet bepaald fijn als je een baby hebt rondkruipen… ons zoontje had zwarte handjes en knietjes van de vloer!

Heel slechte verduistering in de slaapkamers wij hebben er handoeken voor moeten hangen omdat het anders veel te licht was om te slapen smiddags ( ook voor kinderen een must om verduistering goed te regelen).

We hebben wel genoten van het mooie uitzicht en de ruimte van het appartement.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ontbrekende keukeninventaris, ontbrekende borden (aantal) en glazen.
2 soepborden stonden met etensresten in de kast.
Nabijgelegen Roompot domein (Beach) niet op de hoogte dat wij gebruik mochten maken v binnenzwembad. Kenden zelfs domein Camperveer niet. Prima comfort en goed onderhouden appartement.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk rustig op wat minpunten na. Mooie omgeving en mooi ruim huisje

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een zeer fijne vakantie gehad! Zeer rustige en prachtige omgeving. Onze woning was prima qua inrichting en zeer comfortabel. Ook voldoende bestek en servies aanwezig, wat zeker een pluspunt is. Opgemaakte bedden en voldoende handdoeken aanwezig. De lounge in de tuin is een leuk extraatje.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Stilte, na bei het Veerse Meer

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie ruime woning op een mooie rustige plek. Veel groen, wel een beetje kaal.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Helaas was de WiFi slecht en werkte de deur pincode niet bij aankomst.
Ook is het jammer dat er geen gordijn hangt bij de voordeur.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi nieuw ruim opgezet parkje, mooie ruime verzorgde huisjes.
Er is alleen totaal niets aan faciliteiten en je zit 2 1/2 km van de winkel voor boodschappen.
Mooi systeem met een sleutel code, je heb niets te doen met in en uit checken dus geen drukte bij de receptie

<