Reviews

Roompot Domein Het Camperveer scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 229 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Samentha Tom
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben een super weekend gehad, het is een erg fijn huisje en alles was super schoon!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

De slaapkamers en badkamers zijn prima. Het enige dat ik wil aanvoeren is dat de grootte van het woongedeelte meer gericht is op 6 personen dan op 8. Aan de eettafel zitten 2 mensen op de kop met hun benen klem. De banken geven ruimte aan 6. En de keuken is qua bestek en borden te karig ingericht. Dit mag wel meer.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Na aankomst werkte de verwarming niet. Meerdere keren moeten bellen met de servicedesk.
Dag 1 kon het probleem niet meer worden opgelost 16 graden in het huis dus niet gezellig.
Dag 2 is de technische service komen kijken en bleek dat er een stuk moest besteld worden. De service desk heeft ons goed uit de nood geholpen door ons te laten kiezen tussen een andere acomodatie of gasvuurtjes.
We hebben gekozen voor de gasvuurtjes en deze werden snel geleverd. Deze waren voldoende om alles op te warmen.

Vaatswas werkte niet maar dit werd op dag 2 ook hersteld door de technische dienst.
Alle borden, bestek, glazen enz waren echter vuil bij aankomst waardoor we alles eerst met de hand hebben moeten wassen.

Buiten deze problemen een zeer mooi park en prachtige accomodatie.

rating-pie

Naam: Hans Snijders
Datum: 08 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij zaten in een vakantiehuis -Roompot Domein Het Camperveer in Kamperland met een super mooi luxe huis ,mooi schoon -fris ingericht en alle kamers voorzien van airco, goede bedden en met voldoende privacy rondom het huis.
Wij konden gebruik maken van de faciliteiten van uw andere park Beach Resort oa sauna en zwembad.3 km erop.
Echter dit park was een regelrechte aanfluiting.Zwaar verouderd, zwembad zonder deurtjes van kleedlocatie, overal roestig balken .een afgebrand complex bijna.
De sauna moest extra betaald worden.Dat is geen probleem mits het goed is.
Het water was er groenachtig en gevaarlijk in de sauna was afgebroken thermometer die omgevouwen was waar men zich aan kon verbranden.Een bank miste een zitplank.
Bowlen : reserveren kon alleen lijfelijk men kon ( of wilde ? ) op of een of andere manier niet doorverbinden.Echter aangekomen bij de bowlingbaan : over 3 uur is er een baan vrij ! Het waren uiteindelijk maar 2 banen die men in het complex heeft. ( waarom kan dit niet telefonisch, dan waren op ons luxe park gebleven.) Op het project zijn bepaalde straten afgesloten voor voetgangers en verwijst men naar de omgelegde voetpaden maar deze staan volledig onder water.
Dus toen maar besloten ook niet te lunchen.Want deze ervaring op dit park was duidelijk ondermaats.
De hoge punten waardering is puur gericht op het huis in Domein Camperveer.
Uw Beach Resort park is echter een zwaar verouderd park.

rating-pie

Naam: Wim Van de Weyenberg
Datum: 07 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Alles (op 2 dingen na) is heel goed meegevallen. Accomodatie voldeed op het eerste zicht aan alle verwachtingen, ontbrak er iets, dan volstond het om te bellen en dat werd dit geregeld.
Alleen... er was onvoldoende (reserve) wc-papier voorzien. 1 rol per toilet is ruim onvoldoende. Minstens 1 rol extra per toilet is een minimum.

Een ander, veel zwaarder doorwegend min-punt is de verwarming... Deze kregen we maar niet aan de praat, ondanks alle verwoede pogingen en zelfs een interventie van jullie technische dienst. Dit zorgde ervoor dat de temperatuur in elke kamer (ver) beneden het comfort-peil lag: in de slaapkamers kwam de temperatuur amper boven de 17° uit volgens de thermostaat (maar het voelde veel kouder aan).
In de woonkamer kregen we de temperatuur amper boven 19°, zelfs met de thermostaat op 35 (op aanraden van jullie technieker)... de temperatuur weigerde te stijgen (op de fluctuaties na van een enkele graad wanneer er zich mensen in de ruimte bevonden).
Dit alles zorgde ervoor dat het comfort-gevoel in het huisje ver te zoeken was ...

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 06 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk rustig vakantieparkje! We hebben genoten van de rust, het comfort en het eenvoudige in- en uitchecken. De locatie is ideaal voor kleine uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Beslist voor herhaling vatbaar.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was in orde.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij zijn zeer tevreden van dit parkje, we willen zeker terug. Alles netjes, rustige, mooie omgeving! Genoeg ruimte, binnen en buiten!

rating-pie

Naam: Jan Forman
Datum: 30 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 oktober 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Tot rust gekomen in een aangename omgeving.