Reviews

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie huisjes met voldoende ruimte eromheen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi appartement. Nette en goede inrichting.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rust en ruimte!
Mooie villa

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Goed, maar
min: in allebei de badkamers bleef water staan omdat niet naar putje stroomde.
Min: In beneden-badkamer: stellen van de douchestang kapot.

Min: Airco werkte eigenlijk alleen voor de huiskamer, slaapkamers bleven warm, vooral boven: 36 graden Celcius.

Grootste min: geen gebruiksaanwijzing van oven, wasmachine e.d. aanwezig.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Genoten van de rust en ruimte op het park. Als tip willen we meegegeven dat het handig zou zijn wanneer er vanaf de Onrustweg een trap de dijk op is zodat je wanneer je naar het veer en/of de speelweide aan het water wil niet langs de drukke autoweg hoeft te lopen, maar deze alleen hoeft over te steken.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rust, privacy, ligging

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooie locatie en mooi appartement.
Helaas naast de luxe zeer zeer slechte hygiëne voor zo’n prijzen.
Onder de bedden was zeker vanaf de opening al niet gepoetst. Heel veel stof en zelfs nog haren van voorgaande bezoekers ook in het bed zelf terug te vinden.
Alles moeten poetsen bij aankomst en de handoek waarmee we gedweild hadden omdat er geen dweilstok aanwezig was was volkomen zwart van de zooi.
Niet bepaald fijn als je een baby hebt rondkruipen… ons zoontje had zwarte handjes en knietjes van de vloer!

Heel slechte verduistering in de slaapkamers wij hebben er handoeken voor moeten hangen omdat het anders veel te licht was om te slapen smiddags ( ook voor kinderen een must om verduistering goed te regelen).

We hebben wel genoten van het mooie uitzicht en de ruimte van het appartement.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ontbrekende keukeninventaris, ontbrekende borden (aantal) en glazen.
2 soepborden stonden met etensresten in de kast.
Nabijgelegen Roompot domein (Beach) niet op de hoogte dat wij gebruik mochten maken v binnenzwembad. Kenden zelfs domein Camperveer niet. Prima comfort en goed onderhouden appartement.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk rustig op wat minpunten na. Mooie omgeving en mooi ruim huisje